Interieuradvies

Noord en Zoet kan ingehuurd worden voor diverse styling en/of interieurprojecten. Noord en Zoet staat voor duurzaam gebruik van materialen, hergebruik maar ook zeker budgetvriendelijk. Door items in het interieur her te gebruiken kun je geld besparen en niet te vergeten is het beter voor het milieu.
Net even anders dan anders gebruiken van bepaalde accessoires of geef een meubelstuk een andere functie of een andere kleur.

Noord en Zoet werkt samen met Vestingh Paint, Craft & Lifestyle. Wij maken gebruik van de lijn Lab Eco paint.  matte muurverf voor binnen en buiten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. LAB ECO Wallpaint is zeer goed reinigbaar en bij uitstek geschikt als duurzame afwerking van wanden en plafonds.

LAB ECO Wallpaint voldoet aan het Franse A+ label, wat een schoon binnenklimaat garandeert. Het is een muurverf op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. LAB ECO Wallpaint kan hierdoor veilig toegepast worden in o.a. keukens, baby- en kinderkamers, ziekenhuizen en scholen.

Bij de productie besteden we veel aandacht aan het milieu. Door de ECO Footprint in kaart te brengen, weten we exact hoeveel impact LAB ECO Wallpaint heeft. We zetten ons maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken.

5 FOR 1: Met elke 5 liter verkochte LAB ECO Paint kunnen wij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Zo draagt elke aankoop van een blik LAB ECO Paint bij aan een mooiere wereld: bij je thuis de verf, waar het nodig is schoon drinkwater.
Een eerlijke deal!